maja magnusson

nu var det länge sen jag uppdaterade och sen sist har det hänt massa grejer. jag har varit i malmö och hälsat på sofia. helt underbara galna dagar!

på morgonen när jag skulle åka fick jag sms om att mitt första tåg var ersatt med buss. fick boka om det andra tåget eftersom jag inte skulle hinna med det. men när vi kom ner till bussen sa busschauffören att resan till stockholm skulle dröja ca 6 timmar och då skulle jag inte hinna med det ombokade tåget så de blev till att boka om igen. var riktigt nära att stanna hemma för blev så fruktansvärt less på allt. hela resan skulle dröja ungefär 8 timmar, det dröjde 14 ;o och det sämsta av allt, när vi börjar närma oss lund och malmö slutar min telefon att fungera. det stod att sim kortet var inaktivt! fick smått panik för jag inte kunde få tag i sofia men allt löste sig iallafall :)

resten av resan bestod av fikor, fester och shopping :) blev även två dagars jobb med att slå in julklappar. verkligen bra med tanke på mina nya planer!


eftersom det inte verka hända nått på nyår som vanligt har jag bestämt mig för att åka till malmö igen :) och efter malmö åker jag direkt till norge för att flytta in hos emma, lydia och patricia! längtar som tokig efter dom, kommer bli grymt! började skriva listor nyss, inköpslista, att göra lista och packlista och kom fram till att jag är lite för impulsiv. ska lämna sundsvall om 11 dagar och jag jobbar 7 av dom, vet inte hur jag ska hinna med allt jag ska hinna med innan det. men det löser sig, de brukar det göra :)

blev ett flummigt inlägg idag men de fick bli så!
nu ska jag kolla på julkalendern, godnatt.

RSS 2.0