maja magnusson

söndag, halv 8 hos mig dag. mimmis halv 8 dag. supermums!

älskade shoppingoslo, i torsdags var det 50% på hela bikbok. vi löpte dit direkt efter jobb och tokshoppa! underbart och nödvändigt.

kollade på the ring 2 och myste i fredags. igår blev det öl och fridays. kuuuult!

längtar hem.. längtar till julbord med jobbet.. längtar till julkalendern börjar.. (barnslig, i know..) längtar till jul.. längtar till nyår.. längtar till nästa år.. nytt år, nya möjligheter!

maja magnusson

har haft ledigt idag, så härligt!!
 
började dagen med att vakna 08.30. hade planerat att sova hela dagen men det gick ju inte ;) låg kvar och kollade ett avsnitt prison break innan jag klev upp för att äta frukost. äggröra. mums! sen blev det bara soffhäng tills jag drog mig mot byn. hade tänkt shoppa lite presenter, mamma, lina, kajsa och ea. har fyllt år när jag åker hem och så ska jag på dov så ska köpa en present till thelma också. mycket presenter nu. men hittade ingenting, eller nå småsaker men inte så jag är klar med nån present så blir nog en sväng på oslo city imorn när vi har slutat. köpte iallafall ett par riktigta springskor som jag ska testa imorn och se om det känns bättre att springa. är sånna skor som man kan koppla ihop med en iphone så tro det blir så att jag köpen en iphone när jag åker hem. (+ att jag har bleve smått beroende av ett spel som denise har på sin ;) )
 
nu har jag precis städat klart, tänt massa ljus och startat tv, nu blir det att slappa resten av kvällen!
 
har också bokat om min resan tillbaka till oslo så jag hinner med julbordet!! :D :D ska bli så kul. alla säger att norska julbord är galna så vi får väl se vad jag och malin tycker!
 
 

maja magnusson

nu har malin börjat jobba hos mig. :D äntligen får jag jobba med nån som vill jobba och vill lära sig. förhoppningsvis tar hon hälften av min stress så slipper vi stressa alls.

nu ska malin snart bjuda oss på halv 8 hos henne. är lite komiskt att dom som är med bor under samma tak ;) men det är ju kul o umgås lite speciellare.

blir förhoppningsvis lite spel efter maten o en massa dösurr. ska gå o kolla om vi är välkommen snart, är huuungrig!

RSS 2.0