maja magnusson

ha haft sovmorgon idag, skönt som tusan. blev en morgonprommis med emma och sedan fixa oss till jobbet.

på jobb hände det inte så mycket, varor kom och så beställningar. same as usual. vi söker ny personal så har börjat läsa massa cv. rätt kul och se vad alla skriver om sig själv. chefen vill att alt ska vara klart nästa vecka så få skynda mig igenom alla cv så att vi kan bestämma vilka vi ska intervjua.

nu är det våra favorit program, paradise och jersey shore. typiskt att det ända vi vill se på tvn går samma tid. men thats life. 

nu ska jag kika vidare :) hörs,  

maja magnusson

idag har jag jobbat, 8-16. jobbigt att kliva upp men otroligt skönt att sluta tidigt! :) mötte upp emmi på stan efter jobb och vi stod och dömde ut folk tills dom andra brudarna kom! gick runt halva oslo för att hitta ett mysigt fik, men tror inte det finns i den här staden. blev iallafall att vi gick tillbaka där vi började och fika på oslo city. alltid lika trevligt att sitta ner och bara prata och skratta :)

har börjat fundera på vad jag ska göra i sommar. för några veckor var planen att jag skulle vara kvar i oslo, utan tvekan. men sen blev jag less. har börjat kolla på andra alternativ, andra jobb, andra länder. för ser vad det slutar med.

nu ska jag hänga lite mer med brudarna innan det är dags för sängen! :)

maja magnusson

fortfarande dålig på att blogga, men när jag väl känner att jag orkar funkar inte internet som det ska.

ha iallafall världens beslutångest vad jag ska göra med mitt liv. vill inte vara här, vill inte vara i sundsvall, vill inte vara i ramsele. såå, vart vill jag? vart finns lyckan? vart finns glädjen?

är fast i oslo till den sista juli när vårt lägenhetskontrakt tar slut, vet inte om jag skrivit det men ska flytta till en ny lägenhet den 1 april tillsammans med två brudar från hudik. typ mitt i centrum. ska bli väldigt skönt att komma närmare stan och närmare jobbet. förhoppningsvis hittar vi på mer saker tillsammans istället för att bara sitta i lägenheten. och förhoppningsvis kommer våren snart. less på snön, less på kylan, less på denna jävla vinter som aldrig vill ta slut.

har jätte mycket hemlängtan, saknar mamma och pappa och lina och kajsa och små flickorna och alla fina vänner och denise och att bara åka till ea och sofia och mysa med alva och nova och saknar solen och havet och alanya och cypern.




















som ni hör saknar jag massa människor och saker. och det värsta av allt är att min chef säger att jag inte ska få vara ledig nått i sommar, för jag måste jobba ett år för att få semester. så han anser alltså att jag inte behöver åka hem förens nästa sommar. dummajävel!

hem ska jag snart, skiter i om jag måste säga upp mig.

puss på alla där hemma, miss you a lot <3


maja magnusson

.. det kan va så förfärligt det kan va så jävla bra. och den här helgen har varit så jävla bra. vill alltid ha denise vid min sida, tror hon är min andra halva. bättre halva. av nån anledning slutar det allid bra när vi är tillsammans.

i fredags jobbade jag till tre sen gick vi på stan en sväng och sedan hem för att fixa oss för fest. gick på hard rock cafe, toppenbra ställe. sen mötte vi upp några vänner och gick på fridays och sen blev det efterfest!

igår var vi fettbakis men det löste sig och så blev det till att börja om igen. åkte in på stan och kollade på håkan!! så jävla perfekt kille alltså. åh, jag vill bara se han igen. men vi var lite sent ute så vi missade första låten men fick jätte bra platser så det var det värt. när han var klar svepte vi varsin öl och gick vidare till hard rock. blev shot där och sen var kvällen på gång på riktigt. blev riktigt lyckat!

idag har vi inte gjort nått och nu har denise lämnat mig igen. skittrist! men förhoppningsvis kommer hon snart igen :)

hade,

maja magnusson

tyckte att jag nyss hade bloggat men såg att det var några dagar sen. tiden går så snuskigt fort. har varit i norge i två månader nu. känns inte som så. känns inte som att jag har jobbat i 6 veckor heller. men hassane tror att jag alltid har jobbat där och att jag borde kunna allt, men det kan jag inte. han är konstig och lite korkad!

var iallafall på kino i lördags, var hur rolig film som helst. just go with it, rekomenderar den till alla!



på söndagen åkte jag på jobb, tråkigt att åka och jobba när både emma och lyddis var ledig men behöver pengarna och med söndagsob kan man ju inte tacka nej till jobb.
har lyckats döda emmas dator så det är bra med extra pass så jag har råd att laga den. :(

i måndags gick vi på dejt med våra nya roomies. så nu har lägenhetsjakten börjat på riktigt! hoppas verkligen vi hittar nått bra! när vi kom hem kom dj och fixade mitt hår. inte alla som har en privat frisör som kommer hem till en ;) men han blev inte nöjd med resultatet så jag skulle få komma till hans salong och fixa till det. så var dit igår efter jobbet och kan ju lova att jag är blond nu. men lyser ju upp tillvaron iallafall ;) ska låna emmas telefon och knäppa kort på det och på mina nya skor så jag kan lägga upp :) är så drygt när min telefon är trasig + att den nog inte kommer att gå på garanti, jävla sony ericsson!

IMORGON KOMMER DENISE OCH JAG ÄR SÅ GLAD!! :D
kommer bli en g-rym helg, med fest, håkan och kos.

hade,

RSS 2.0