maja magnusson

har jobbat 18 jävla dagar i rad nu, känns i kroppen. tror inte vi kommer få ledigt nått den här veckan heller och på söndag ska vi jobba från 10-23, 13 timmar!! mina fötter och knän kommer inte klara det.



i fredags när vi var ut direkt efter jobbet :) 20 kronors drinkar!

igår drog vi till napa. två med alldeles för mycket huvudvärk, men med lite alkohol kan man härda det mesta ;) carina blev lämnad hemma som vanligt!




i taxin på väg dit.




hörde jag skål? här är vi på en skandinavisk pub och där blev vi tills dom stängde sedan gick vi till car wash tillsammans med dom som jobbade! :)
















avslutar inlägget med en bild på vad jag tror är världens godaste efterrätt





http://hejmammajaglever.blogspot.com
http://dennan.blogspot.com
http://fiabengtsson.blogg.se

maja magnusson

14e dagen vi jobbar idag ;o men blev iallafall bjuden på middag av chefen idag på hans restaurang. supergod mat, plankstek ;) och så blev det efterrätt med, super god chokladgrej :D

annars har det inte hänt så mycket här, var ut en sväng på fredan. gick och drack 2 euro drinkar och sedan gick vi på boogie med sofias nyfunne vän :) men jag och denise kände för att gå hem efter en stund, inte så mycket folk ute än.

imorgon blir det iallafall solning och badning i poolen och sedan ska det nog bli napa nån dag i veckan när det inte blev nått igår eftersom vi skulle jobba idag!

kan ju berätta att jag har fått ett test av chefen med. han kom in i vår butik när jag och elin jobbade och så började han fråga mig om vad våra saker kostade och klarade iallafall alla saker han frågade om. sen ville han att jag skulle hämta mina saker och gå till en annan souvenirbutik och kolla in priserna på saker som vi också säljer och sedan gå tillbaka och berätta de för han ;o snacka om att jag blev nervös. men tror det gick ganska bra! han hade sagt till elin att jag var a good girl med ;) och vi har aldrig hört beröm från han tidigare så det kändes riktigt roligt. och i torsdags skulle elin vara ledig så då hade jag ansvar över butiken, som tur var kom sofia och jobbade med mig och allt gick jätte bra. idag var elin ledig igen så då fick jag nykeln och ansvaret igen och så jobbade carina med mig! vi skulle öppna klockan nio och efter vi precis har fått ut alla saker som ska ut så ringer mirella från en annan butik och säger att vi måste in med allt fort för polisen är där och man får egentligen inte öppna förens tio så det var bara att bara in allt igen. vi har sex ställningar ute och vissa är riktigt tunga så det blev rätt jobbigt, men polisen kom inte till oss som tur var :)

hörs,


maja magnusson

nedräkningen har börjat!!



vet dock inte än hur länge yiannis vill ha oss här så vi skrev dit hela november, men förmodligen blir det i slutet på oktober början på november. om man blir kvar så länge vill säga!

idag har vi varit och storhandlat igen, eller jag handlade inte så mycket om man jämför med dom andra! vi köpte iallafall en torkställning så vi kan hänga upp kläderna som vi handtvättar i badkaret (y) sen när vi kom hem gjorde vi denna fina nedräkningsskylt så vi har lite koll på hur länge vi blir här. som ni ser har vi inte kommit så långt än, och egentligen är det bara malin och carina som ha varit här den mesta tiden! vi har inte ens varit här i tre veckor.



efter det blev det lunch på donken för mig, denise och malin :) så gott! denise hade tur och vann en hamburgare med så det dröjer nog inte allt för länge tills vi är där igen ;)

vårat drickaskåp så mamma du kan vara lugn, vi dricker massor



här har du bevis



HAHA, skääääämt





haha, jaa jag bjuder väl på den ;)
hörs,

maja magnusson

jag vet att jag är dålig på att uppdatera men har som inget att skriva.



har jobbat heeeela förra veckan, har varit riktigt drygt och igår jobbade vi 10 timmar. känns i fötterna vill jag lova. carina har övergett mig :( nu jobbar jag bara med elin, förutom igår då jag jobbade med adella. lite svårt att förstå varandra ibland när hon inte är så bra på engelska.
carina har iallafall börjat jobba på atlantis, med morgonpass ;o men förhoppningsvis blir det bara några dagar till för som det är nu träffar vi inte henne nånting, när hon är ledig jobbar vi och när vi är ledig jobbar hon eller så sover hon. :(



bestämde iallafall att vi måste hitta på mer saker för att resan ska bli roligare så i fredags efter jobbet gick vi ut och kolla in dom ny öppnade klubbarna här, när en annan svensk tjej, johanna, gick på toa blev hennes hand alldeles svart för dörren var nymålad :| inte va det nått drag där heller så vi bestämde oss för att gå hem rätt tidigt. sen bestämde sofia att vi varje lördag ska lyxa så då gick vi ut och åt på pub, men dit ska vi inte gå mer. jätte äcklig hamburgare och så lurade dom oss med efterrätten, det stod att de skulle vara chokladsås men vi fick jordgubbsås!



känslan av att vara här är väldigt uppochner, ibland känner jag att jag bara vill hem på en gång och sedan efter en stund vill jag absolut inte hem. men tjejer, innan ni bokar nån resa hit kan ni ju kolla om jag planerar att vara kvar så länge. ;) för några dagar var vi allihop jätte less på jobbet och alla kände att om vi inte fick nytt jobb så skulle vi åka hem innan sommarn är slut, men sen träffade vi några andra svenskar som jobbar som entertainer på olika hotell och dom börjar jobba 10 och slutar runt 01 med några längre raster. en tjej hade jobbat 13 timmar varje dag hela den här veckan så vi känner nu att jobbet är helt okej. :) men är rätt rädd för chefen, men de är jag inte ensam om. alla vi är det och alla som har jobbat där tidigare är lika rädd om inte räddare! och ändå säger en av tjejerna att han är den snällaste chef hon har träffat!






när jag och sofia var på väg hem från jobbet igår gick vi in på hotellet som ligger mitt emot våran lägenhet och frågade om vi fick bada i deras pool om vi betalade och vi skulle få bada där utan att betala så idag drog jag och sofia dit och steker medans carina och denise jobbar. :) jäkligt skönt med första doppet för denna resa, poolen var jätte stor och jätte kall!

 







bilderna hör inte riktigt ihop med inlägget men ni vill ju ha bilder så ;)
hörs,

maja magnusson

fjärde jobbar dagen idag. jobbet går segt som tusan, nästan inge folk och nästan inget att göra. men man märker att folken ökar för varje dag :) är väldigt mycket svenska inne med, rätt skönt att prata med dom! jobbar iallafall i protaras gift shop tillsammans med carina och en norsk kvinna som heter elin. :) pratar enbart svenska typ vilket är synd för då lär jag mig englskan mycket segare men jag tror att jag har lärt mig kassan och det snabbare nu.

i onsdags var vi ut och firade denise, började med tårta och paket hemma och sedan drog vi vidare till greenery. blev alldeles för många drinkar då med ;) men det var kul!

tordag och fredag jobbade vi, men vi hade hela helgen ledigt :) på fredag kväll var vi så trött så orkade inte riktigt göra nått så blev kort spel och prat hemma i lägenheten. på lördagen drog vi till ayia napa och festade :) åkte dit vid åtta tiden för vi skulle äta middag där med, åt en supergod och blodig köttbit. den var efter längtad kan jag lova ;) efter det blev det fest och kan ju säga att spriten är alldeles för billig ;o jag och denise köpte två drinkar var och tre shotar, det blev 5 euro var. 50 kr, de är inte ens en shot i sverige. men de är bra, med så dålig lön som vi har så är allt billigt bra ;)

om ni vill läsa dom andras bloggar så är denise blogg; http://dennan.blogspot.com sofias; http://fiabengtsson.blogg.se och malins; http://hejmammajaglever.blogspot.com

fungerar tyvärr inte o lägga in bilder och dom stänger nu så ni får njuta av de andra tjejernas bilder så länge :)hörs,

RSS 2.0