maja magnusson

igår ringde dom från dagis så fick jobb igår och idag. :) alltid lika roligt att vara me barnen! men hade egentligen tänkt åka på gärde för att träffa erika idag men slutade i tid så hann dit en liten sväng iaf. :) riktigt roligt att träffa henne, var väldigt länge sen sist <3

imorgon lämnar denise mig :( hon ska åka till thailand igen, andra gången på ett halvår. vissa har bra! men hon var snäll och skänkte en digitalkamera till mig så nu är det en sak mindre på min att köpa lista! :)

maja magnusson

sitter och väntar på att denise ska komma, sen blir det lite alkohol innan vi åker ner på stan för att fira att emelie fyller 20 idag. :)

jag har jobbat nu två dagar :) gillar verkligen att jobba med barnen, dom gör mig så glad! men det har varit lite jobbigt att vara ute så mycket i den här kylan. längtar galet mycket till solen och cypern! 

ett annat minus med vintern är att det är så halt. är sugen att göra som lydde och kasta mina uggs, håller jämt på att ramla i dom och idag på väg till bussen stöp jag som fan och jag har fortfarande ont i ryggen. :( dåliga vinterskor, inge fäste alls.

maja magnusson

nu orkar jag inte försöka få bloggen nå finare, den får duga så här så länge :)

sitter och väntar på mamma nu, ska åka till birsta och köpa nått fint till nova och så ska vi kolla på resväskor. ska försöka hitta en som är stor och fin som inte kostar för mycket och helst ska den ha 4 hjul, ser så lättsamt ut när emma drar runt på sin väska. :) ska kolla om det har kommit in några sommarkläder också, skulle behöv lite nya kläder till cypern!

maja magnusson

tyckte det var på tiden att jag också skaffade mig en blogg nu. :)
förhoppninsvis kommer jag uppdatera ofta, men innan jag börjar med det ska jag försöka få till så att bloggen blir någolunda fin!

maja magnusson


RSS 2.0