maja magnusson

igår lyckades jag med det som ingen lyckas med. jag blev biten av en dödfisk ;o skulle skära upp en hel lax i skiver o den är ganska så stor o tung o när jag skulle vända på den råka jag stoppa in fingret i munnen på den o så tryckte jag ihop huvudet med den andra handen så den bet mig så jag fick ett sår i fingret till o med. haha. kunde inte sluta skratta, samtidigt som det gjorde ont!

fick veta idag att jag kommer missa julbordet med jobbet.. jag som hade sett fram i mot det sen jag började. hade vare kul att se hur ett norskt julbord ser ut men är hemma då..


maja magnusson

har bokat massa biljetter nu. heeeeeeem! underbart.

kommer först hem den 16 november och blir hemma till den 26e. längtar som en gris. då blir det både dop, aferes och fira brorsan som fyller 30. och såklart träffa alla fina där hemma. <3

sen har jag bokat resa hem över jul så kommer hem lördagnatt den 22a och åker morgonen den 27e. :)

känns asbra att åka he och att jag fick ledigt som jag ville. snart ses vi folkens!!

maja magnusson

min lathet vann över min snålhet.. jag gick och köpte nya strumpor istället för att tvätta! 14 par för att vara exakt så nu behöv jag inte tvätta på två veckor igen ;) nej men ska faktiskt tvätta imorn. är på tiden!

har varit hos mimmi och myst ikväll. köpte hem pizza, drack öl och kollade på så mycket bättre. är proppmätt fortfarande! på vägen hem insåg jag hur rädd jag faktiskt är ner jag går hem på kvällen. det föll ner ett löv framför mig och jag höll på att skita på mig. kanske dags att införskaffa mig en pepparspray så kanske jag känner mig lite tryggare!?


maja magnusson

igår efter jag skrivit om att jag var så trött gick jag o la mig i sängen o läste. tog typ 10 minuter innan jag var tvungen att släcka. somnade innan halv 8 :o haha. sov nästan 11 timmar i natt. var nog väldigt välbehövligt!


idag efter jobb gick jag o amy o åt på donken o sedan blev det bio, savages. grym film, grymt sällskap!


imorn ska jag på skattekontoret för att folkbokföra mig i norge. dags att bli norsk på riktigt. hade sverige. see you never!

maja magnusson

är så sjuuktless o trött. vet inte vad det är men har ingen lust eller ork till nånting! är så jobbigt att kliva upp på morgonen oavsett om jag sover 10 timmar, 8 timmar eller 6 timmar. fattar inte vad som är fel. kanske jobbar för mycket? kanske inte pallar trycket? blev 6 dagars arbete förra veckan och några extra timmar med och samma den här veckan. har redan jobbat 3 timmar för mycket på 3 dagar o på lördag ska jag till och med lyckas vara två personer samtidigt! (y) tur jag är en superkvinna så jag klarar det.. eller, det får vi se på lördag kväll!
 
i helgen hade vi finbesök, erika och lydia var här :D underbart att ha besök. tråkigt att jag jobbade men vi fick ut mycket av den tid vi hade. längtar redan tills vi ses nästa gång gullisar <3 haaaaade

maja magnusson

ha inge orkat bloggat sen örebro än. men ska väl försöka lite nu, men är ju så tråkigt när jag inte har nån kamera...... men jag ska köpa en ny lydia!

men i allafall. anlände till örebro torsdag kväll. blev varma mackor och prat innan vi gick och la oss. supergott och supertrevligt!

på fredag gick vi på stan, o hör o häpna jag som är världens snålaste när det gäller smink. eller kanske inte snålast men köper ju väldigt sällan nått nytt, köpte smink för 700 spänn. och bara 3 saker. en concealer från make up store, en foundation/puder från body shop och en borste till den. men är mer än nöjd över min concealer. tro jag aldrig vill leva utan den. köpte även en bok och strumpbyxor och så blev det lunch på jensens (y)

på kvällen blev det fest, vilket var kuuult!

som vanligt vakna jag runt 9 så låg och väntade läääääänge innan de andra också vaknade. men när dom gjorde de gjorde vi oss i ordning för att gå på tur till svampen. ett jätte högt torn men utsikt över hela örebro. sen blev det hem för att svira om till party igen. :)

söndag blev det pizza och film innan vi skulle åka tillbaka till oslo.

i veckan har jag hunnit med att vara ute och käka med helene och kollat på bio, gick ut och åt igen med denise och johanna, bowlat med mimmi med fler, varit på lönnningspils och haft halv åtta hos mig.

ha bestämt att vi ska ha halv åtta middagar och jag började idag. bjöd på toast skagen till förrätt, quesadillas till huvudrätt och oreodröm till efterrätt. supergott blev det men höll på svimma av mätthet!!

hadeeeee folkens.

maja magnusson

på saker som ska se:
- erika och lydia ska komma till oslo snaaaart. som jag längtar. kommer bli awesome.
 
 

maja magnusson

har fått order om att uppdatera oftare, so i will try! men ni vet ju hur de är..

känns som att jag inte har nått att skriva om men ändå händer det så mycket. några av sakerna som har hänt är:
- jag har blivit ostansvarig! (har dock inte skrivit nytt kontrakt än)
- amy har blivit delikatessansvarig!
- malin har fått jobb hos mig så den 1 november är vi inte bara sambos utan vi är kollegor också. kanske vi kommer bli döless på varann, kanske inte. jag tror inte!
- vi har bestämt att vi ska säga upp lägenheten.
- jag, malin och lydia har bestämt att vi ska flytta ihop.

saker som ska se:
- jag ska åka till örebro imorn och träffa rebecka! ÄNTLIGEN <3
- jag borde köpa en telefon, kanske att jag köper en i örebro.
- jag måste ha en kamera snart.
- jag måste nog också köpa en ny dator. min börjar ge upp. tro det är för gammal för livet nu!
- jag ska ändra mitt liv till att bara tänka positiva tankar.

det var nog allt för nu. blir nog ingen uppdatering mens jag är borta, men kanske på måndag om jag orkar!

hade vänner.

RSS 2.0