maja magnusson

idag var våran sista lediga dag, ska börja jobba imorgon kl 14. jag jobbar i samma butik som carina, men hon börjar kl 17 imorgon så börjar jobbet själv. ni får se en bild på butiken nästa gång jag skriver :)

idag gick jag denise och sofia till playan och stekte. det blåste ganska bra så det var ganska skönt att ligga där. men blev inge bad idag heller, iskallt i vattnet ;o men vi har väl tid med!






imorgon ska vi som sagt jobba för första gången och sedan ska vi ut och fira denise som fyller 20år! :D och så blev vi bjuden av dj på greenery att lyssna på hans band spelning imorgon på nått ställe så ska gå dit och kolla in det! blir nog en rolig kväll imorgon :)

 

hörs,

maja magnusson

igår gick vi ut och åt på restaurang för att fira att vi hade kommit fram till cypern. åt kycklingfile, strips och tzatsiki, mums! efter det gick vi på greenery för att ta en drink, men drinkarna kostade 20kr styck så det blev betydligt fler än en drink.






idag klev jag, denise och sofia upp vid 8 för att åka och storhandla i paralimni, var halvt bakis och hade stor sömnbrist så det var rätt tugnt att gå runt där inne. men handlade mycket mat, pasta, ris och sånt! när vi kom hem därifrån la vi oss och vilade resten av dagen och sedan lagade vi mat :)




nu har vi suttit på greenery och njutit av en bananasplit och datorn! :) ska möta upp carina och malin nu när dom slutar, ska handla lite mjölk och så!

hörs,

maja magnusson

framme i cypern nu! :) resan gick jätte bra och vi kom fram som vi skulle. det ända var att denise hade packat sina väskor jätte ojämt, ena väskan vägde 9kg och den andra 28kg och väskorna fick väga 20kg så det var bara till att packa om. när vi kom hit gick vi och kollade i butikerna som malin och carina jobbade i sedan gick vi tillsammans hem och handlade lite kvällsfika och pratade om hur allt var.

idag och imorgon är vi lediga så vi får veta i vilken butik vi ska jobba i på tisdag. idag har vi bara stekt på balkongen, gick ner till stranden för att bada men det var alldeles för kallt i vattnet så första doppet får vänta lite!

vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket än. lägger in lite bilder på lägenheten istället!

  
vårat fina sovrum, 5 tjejer i ett rum. kan de bli bättre? ;)


kök/vardagsrum, har försökt möblera och fixat hela natten och dagen men det ser fortfarande ut som ett bombnedslag.


vår lilla toalett!


våran enorma balkong :) har legat där och stekt hela dagen!


utsikten från balkongen, äpple, citron och bananträd i våran innergård!


maja magnusson

är minst lika nervös som sist jag skrev så det är tveksamt om jag kommer kunna hitta på nått att skriva nu med.

är iallafall helt färdig med packningen och den står i hallen och väntar. själv har jag lagt mig för att kolla på tv och försöka sova en sväng innan denise kommer och hämtar mig. ska bila ner till stockholm och då gäller det att försöka hålla sig vaken.

var och shoppade lite till på birsta ikväll, man fick prestenkort på hm om man handlade över 400 och det lyckades jag med två gånger förra veckan så åkte dit och köpte två par shorts för ett av presentkorten och så hade jag lyckats få till ett helt stämpelkort på gina så åkte dit och köpte en klänning och trosor :) har även hunnit med att hälsa på hos ea och sofie, är alltid lika roligt att träffa nova och alva. goungar!

har inte skrivit nått om när emma var här och hälsade på i onsdag, men hon kom iallafall hit på onsdag morgon och då åkte vi på birsta. blev inte så mycket shoppande, vilket inte är så ovanligt när vi är där tillsammans. båda blir less alldeles för fort, så vi åkte in till stan istället och köpte några grejer till anki och gick och lunchade med denise. efter den trevliga lunchen på barista åkte vi hem till mig och spelade kort :) sen blev det till att säga hejdå till emma en gång till. kändes inte lika sorgligt som förra gången, men fortfarande väldigt sorgligt. <3 kommer sakna alla här hemma så mycket nu när jag åker.

men ska försöka sova nu, jag uppdaterar så fort jag får möjlighet :) ha det så bra så länge!!

maja magnusson

klockan tre inatt börjar min och denise resa mot cypern. ska bila ner till stockholm och som det ser ut nu går flygen den tid som det är tänkt, så om lite mer än ett dygn är vi framme ;o har väldigt blandade känslor i kroppen just nu. det känns riktigt spännande och roligt att åka samtidigt som jag är jättenervös.

känner mig för nervös för att veta vad jag ska skriva så ska försöka uppdatera innan jag åker istället!


maja magnusson

nu verkar det som att planen får börja flyga igen, eller iallafall i sverige och norge. förhoppningsvis har alla plan börjat flyga till nästa helg, men dom har ju några dagra på sig så det borde dom kunna! 

känns som att allt äntligen börjar vända från negativt till positivt. kommer kanske hinna få telefonen jag vill ha med innan jag åker. köpte en telefon i fredags, en vit sony ericson aino men jag vill ha en svart. men alla dom svarta hade blivit restade, men när jag fick veta att jag inte skulle åka packade jag ner telefonen igen och om svart hinner komma till butiken kommer jag få byta till en sån :) 

men nått som inte känns lika positivt är det som malin och carina har skrivit om lägenheten vi ska bo i, för det första finns det bara ett rum att sova i så vi ska sova fem tjejer i samma rum. vi får väl se hur det kommer gå .. sen var kuddarna alldeles mögliga och äckliga så dom har sagt till oss att ta med en egen kudde. och så skrev dom att toaletten var liten och äcklig, och det som är viktigast att det är fräscht! men det positiva med lägenheten är att det är superstor balkong :) nästan lika stor som lägenheten, så hur stor är egentligen balkongen eller hur liten är lägenheten!? men det blir väl att sitta ute på balkonen och steka när vi är hemma i lägenheten!

ikväll kommer Lina, Pinky och Nelly och hälsar på. känns kul att få träffa hon lite mer innan jag ska åka iväg! så ikväll blir det nog kortspel och filmmys :)

maja magnusson

blev ingen resa för oss just nu, vi fick boka om resan till nästa helg samma tid. får hoppas att planen har börjat flyga igen då.

känner mig väldigt less över att vi inte åkte. stressade som en galning hela veckan för att hinna bli klar i tid, packade ner hela mitt liv i väskor för att måsta packa upp de mesta igen. känns som att nästa gång jag ska packa ner allt kommer jag glömma hälften hemma.

men det roliga med att vi blir en vecka till i sverige är att jag få träffa några mer. lina ska komma hit och sova måndag-tisdag pch sen kommer nog emma på tisdag-torsdag :) ska ut på alnö och träffa alva och nova imorgon med! jag sa till alva att jag skulle bli kvar i sverige i 7 dagar till så vi skulle hinna leka en dag till så svara hon "nej, vi ska leka alla 7 dagar", hon är ju för söt <3

maja magnusson

va less jag är nu, kanske inte kan åka imorn på grund av att alla flyg är inställda. det jobbiga är att inte veta hur det kommer att bli och om man inte kan åka imorn när kan man åka då!? 

kom på i natt att jag kommer behöva två väskor med mig. jag var övertygad om att jag bara skulle behöva en väska och kabinväska och allt skulle rymmas men väskan vägde 25kg och då var inte allt packat än. så ändrade bokningen till två väskor, vilket känns lite onödigt om jag kanske inte kommer åka imorn. men jag hoppas det har gått över tills lördag morgon nu när jag är inställd på att åka! 


maja magnusson

åkte till sundsvall igår och nu har förberedelserna inför resan börjat på rikigt. jag och mamma har varit på birsta och handlat massor av saker, men mest tråkiga grejer som tandborstar och hårspray. men blev också lite kläder, en kjol, tre linnen och ett par lackleggins. :) det börjar kännas att det är på riktigt nu!

imorgon ska vi åka på stan och kolla på lite kläder och sedan på birsta igen. vi ska också köpa en telefon till mig, det blir nog en sony ericson aino och så ska jag vaccinera mig. känner mig lite stressad över att hinna med allt som ska göras innan jag ska åka.

blev så konstigt igår när jag skulle åka, hade bestämt att jag skulle gå in på ica och säga hejdå till kajsa innan jag skulle åka. men när jag skulle säga hejdå till emma och lina blev jag så uppstressad i kroppen så glömde bort det totalt. kom på när vi hade åkt förbi edsele att jag hade glömt gå in på ica till kajsa. :( blev så jävla sur och arg på mig själv. men förhoppningsvis kommer hon, jim och lina hit på fredag och säger hejdå!

maja magnusson

har jobbat min sista dag på ica, förhoppningsvis för alltid :) inte för att jag inte trivs där men känns inte som att de är planen för framtiden. efter jobbet lekte jag med ebba och gry, ska nog hälsa på dom en sväng på dagis imorgon. sista chansen att träffa dom innan jag åker.

sa hejdå till dom bästa idag <3 kändes tungt och overkligt att vi inte ska ses på så länge men som det ser ut nu kommer dom och hälsar på mig, vilken kommer bli grymt! :)

ha nästan inte sovit nånting på hela helgen och vaknade förkyld idag, med lite feber så nu ska jag sova för att göra mig redo för min sista dag i natursköna!

maja magnusson

idag är det måndag och början på sista veckan i ramsele.
gårdagen började med att jag och anna åkte till lydia och kollade på hennes bilder från frankrike :D det var roligt att höra allt hon hade varit med om, jag blev som lite smått avis ;) sen gick vi hem till anna och spelade buzz och då ringde elina och frågade om vi ville vara med och spela bingolotto på kvällen och om vi ville följa med till edsele och köpa lotter. men ica var stängt i edsele så då ringde vi till junsele och frågade men dom hade slut på lotter så då ringde vi konsum i näsåker men dom hade också slut men tillslut fick vi tag på lotter på billisten i näsåker (y) när vi kom in på byn igen åkte vi och åt på pizzan och sedan for vi hem till elina och spelade spel och bingolotto, men ingen vann nånting. :(

nu blir det frukost innan jag ska på ica och jobba :)

RSS 2.0