maja magnusson

jaa, hur ska jag lyckas komma ihag och fa till ett bra inlagg nar jag inte har uppdaterat pa tva veckor.. vi har hunnit med mycket, varit pa manga stallen och traffat maaaanga manniskor.

sondag; dagen efter vi hade spelat paintball akte vi till stranden, blev sjukt tagen att strommen och trodde faktist att det var kort ett tag. men vi lyckades simma hela vagen in till land.  nar vi var pa vag tillbaka till hostlet gick bilen sonder. den pumpade tydligen in for mycket bensin i motorn sa chaufforen tog bensin i en plastdunk och hade nan motorkabel direkt i den. trodde att hela bilen skulle explodera men vi lyckades ta oss hela vagen hem ocksa! :)

 

mandag; nu kande vi att det var dags att ta vara vaskor och dra vidare. nasta stopp blev granada. tog taxi dit och som alltid ar mitt sallskap sa javla osocial och somnar. pa kvallen gick vi ut och drack nagra ol med en kille fran skvadern. :)



tisdag; AAAAAANTLIGEN EN POOOOOOOOOL!!!!! slappade vid poolen hela dagen, sa skont att slippa saltvattnet och sanden. pa kvallen blev det lyxmiddag som slutade med att jag nastan dog ;O okej, lite overdrivet men fragade servitrisen om det var nagra notter eller mandlar eller pesto eller natt liknande i maten och han sager nej sa bestallde kyckling i curry. nar jag fick in den kande jag inte att det smakade notter overhuvudtagen, inte emma eller lydia heller. men det borja branna och klia i hela munnen sa tog och granska maten lite narmare och det var hela cashewnotter i den. och mina lyxvanner tog och delade pa en vinflaska!






onsdag; idag akte vi och kollade pa en vulkan. var inte sa jattespannande men.. hade blivit lovade att fa se lava men det fick vi saklart inte, men sag alldeles for manga fladdermoss! gick in i en grotta ocksa, och javligt tur for mig sa hade vi hjalm pa oss for saklart lyckas jag dunka in huvudet i taket av grottan! akte pa en marknad innan vi kom fram till vulkanen, jag tyckte det var sa mycket kulare an vulkanen.




torsdag; idag var vi pa en vulkan igen, men for att aka sandboarding! sjuktlaskigt. gick uppfor vulkenen som var 723m hos och satt oss sedan pa varsin planka och akte nerfor.







fredag, lordag; bestod mestadels av att resan. tog oss vidare till utila, honduras.

sondag-sondag; akte ut till den har on for att snorkla och for att traffa annu en kille fran skvadern. men blev overtalade att dyka och det har varit grymt som fan! forst blev det tva dyk i en pool, sedan utanfor bryggan, sedan i havet pa 12m och tillsist 18m. har gjort massa ovningar undervattnet, som att ta av sig masken, dela luft med en kompis, tagit pa och av utrustningen, lyckats vara helt stilla och flytande och en massa mer ovningar. har haft skitbra larare sa hela kursen har varit grym! hade aven tva kanadensiska killar i varan grupp och dom var hur trevlig och rolig som helst. och sa har det saklart bleve sjukt mycket fest den har veckan. var sa bakis en dag sa trodde jag skulle spy i regulatorn, vilken gar ;o men jag gjorde de aldrig!









hasta luego!

maja magnusson

i forrgar hade vi bestamt att vi skulle ut och dricka med dom svenska tjejerna, my och johanna. sa blev en till allt for sen kvall och en allt for tidig morgon med spanskalektion. men kul hade vi!





igar var det tankt att my och johanna skulle aka vidare sa efter lektionen gick vi till deras hostel for att saga hejda. men vi lyckades overtala dom att stanna en natt till. sa vi drog till stranden en svang och sen blev det fest,
igen..




idag hade vi planerat att aka och spela paintball, men imorse var vi sa javla trott sa det var nara att vi sket i det.
men ha man bestamt sa har man. vi akte iallafall och spelade och det var det roligaste jag varit med om pa lange. det var bara vi tre som spelade men det var kul. fick leka zombie och att man skulle fanga flaggan.

 

hasta luego!

maja magnusson

blev kortspel med barnen som vi bor med. vi larde dom finns i sjon, var lite svart att forklara reglerna nar dom inte pratar ett ord engelska och vi inte kan spanska men vi klarade det anda.



igar blev det utgang for oss. ol, biljard, gratis shot och sa stotte vi pa tva svenska tjejer som vi hagde med i bocas. skit trevliga tjejer. 




idag akte vi till stranden men dom svenska tjejerna. antligen fick vi strand, sol och hav. kanns som en evighet sen!




hasta luego

maja magnusson

idag fick vi ha lektion tillsammans alla tre vilket var jatte kul. gick igenom massa grammatik som snurrar runt i skallen, men har forstokt plugga det vi orkar och ska val ga igenom allt igen ikvall. trivs jatte bra i denna lilla by ;) bor pa skolan, som ocksa ar huset som agarna bor i sa vi ater frukost, lunch och middag med dom. ha fatt ratt god mat men lite for mycket bonor for min smak. men allt ar bra, livet ar for gott just nu!






maja magnusson



sa har sag valkomsskylten till nicaragua ut :)



en torstig tjej efter att nastan har rest i tva dagar.




en alltfor ranglig bro som vi bestamde oss att ga over nar vi kollade runt i byn.




sag aven denna fina jesusstayty (y)



sa har kul hade vi igar, skipboo, kortlek, bocker, chips, godis och vatten ;)







oooool, mums!



plugg, plugg, plugg!



plugg, plugg, plugg!



plugg, plugg, plugg!



sa har nojd var vi efter dagens lektion!


hasta luego amigos!

RSS 2.0