maja magnusson

ska strax gå till godisaffären för att möta upp lydia där och köpa massa godis för sen ska vi på bio! :D blir titanic i 3d, ska bli väldigt spännande att se en 3d film då varken jag eller lydia har gjort det förut. alla säger att det suger men man vill ju ändå testa själv också! :)

maja magnusson

ha glömt skriva om två allt för roliga stunder när denise har varit mer korkad än vanligt! :)

en gång undrade en i kollektivet vart eritrea låg,
jag och emma svara samtidigt: afrika
sen svarar denise: asien.
jag säger: men vi sa ju nyss att det låg i afrika
denise svara: jaa, men afrika ligger ju i asien!
sen vart denise lagomt utskrattad, dock var hon full..

en annan gång när hon var nykter började vi prata om skottår och hur många dagar det tillkommer per år,
denise säger: jaa, men det är ju fyra dagar mer när det är skottår.
jag säger: näe, det är en dag vart fjärde år.
denise, som är hundra på att hon har rätt säger: neeej, det är fyra dagar som tillkommer vart fjärde år!
men hon trodde mig tillslut när de va en kille i kollektivet höll med mig!

hon är så kul dennan alltså! <3


maja magnusson

fredag;
jag hade tänkt gå till sentralen och välkomna mina godingar med en fin skylt som jag hade gjort, eftersom vi alltid pratar om att ingen väntar på oss med en skylt på arlanda så tänkte dom kunde få en nu. men då skulle mr g skjuts dom till veitvet så lydia kunde lämna sina grejer så bestämde mig för att möta dom vid trikken med skylten så när dom nästan var här gick jag och denise ner med skylten. 



hela trikken glodde på oss och skrattade men det var väldigt uppskattat från emma och lydia :) när vi kom upp till lägenheten fick emma sitt paket som innehöll 2 madcrock, 1 förpackning fp cookies, 1 förpackning cartoonies, 1 ring och 1 örhänge. vilket också var uppskattat från emmas sida vilket jag blev glad över!

sedan satt vi och surrade om allt möjligt till efter tolv då vi bestämde oss för att dra på tors och dricka en öl. var väldigt roligt att kolla på alla fulla människor när vi var nykter, dock tråkigt att jag inte dansar nykter, eller ingen av oss! sen drog vi oss hem åt kvällsfika och somnade gott.


lördag;
på lördagen hade vi ställt väckaren på 9 för att ha så mycket tid tillsammans som möjligt. drog på kiwi för att köpa frukost och sen fixade vi oss för att möta upp lydia på oslo city. gick runt där ett tag och sedan gick vi aker brygge för att njuta av solen, en luxusshake och en bolle. så mysigt!

när vi fikat klart drog vi hem för att fixa oss för fest. men innan festen åkte vi till majorstuen för att äta sushi på band. är ett band som rullar och så ställer dom på tallrikar med olika sushi, maki, friterad räka och vårrullar. så jävla gott!! efter det drog vi oss hemåt för att förfesta med kollektivet, när klockan närmade sig tolv drog vi ner på tors och dansade! var lite mer bedrucken än på fredagen så gick bättre att dansa ;) sen gick vi hemåt och på vägen träffade vi dj och så satt emma och prata med en uteliggare så en kille trodde att emma var det också så han frågade om emma var hungrig och emma är ju inte den som är den så hon säger ja så då för hon nästan en halv pizza av han. haha!


söndag;
älskade oslosöndagar när alla är lediga förutom jag!! så de blev till att kliva upp i tid för att hinna umgås lite nu med och sedan sa jag hejdå till emma och drog mig på jobbet och emma stack till götet för att möta hennes mamma. :( är så tråkigt att säga hejdå..


måndag;
idag blev det möte med lydia. skulle gå på egon för att fika men dom har så dåligt med fikabröd så bestämde oss för att gå nån annanstans, men finns typ inge ställen att fika på så vi gick på deli de luca. pratade om allt mellan himmel och hav, alla våra funderingar kring livet och framtiden som man alltid kan prata om i evigheter. alltid lika trevligt på våra möten!



tisdag;
efter jobbet drog jag och denise för att träna för första gången sedan föralltid typ. var sjukt kul iallafall, tränade ett pass zumba och köpte träningskort så nu är det bäst vi börja träna ordentligt. ha sagt sen vi flytta hit att vi skulle köpa träningskort när vi fick lön så nu var det ju bara till att göra det. köpte iallafall kortet på fresh fitness. :)



onsdag;
idag blev det bara jobb och ett zumbapass :)


torsdag;
efter jobbet idag mötte vi upp lydia för att gå en sväng på stan. jag köpte ett par träningstights och ett träningslinne. kände att om jag ska kunna hålla i träningen måste jag gå all in med kläder och inställning så längtar tills jag ska använda dom! :)


fredag;
idag har jag varit friiiii! men ha haft fullt upp hela dagen. åkte på skattekontoret när jag hade vaknat för att få hjälp att fylla i den norska deklarationen. men som vanligt på skattekontoret var det jätte lång kö så dröjde typ en och en halv timme innan jag var klar. fyllde i och lämna in mina papper och tänkte att jag samtidigt skulle kolla om jag kunde ändra mitt namn eftersom jag heter maja mahnusson här men då skulle jag behöva mitt pass som jag såklart hade glömt hemma så det var bara till att åka hem för att åka tillbaka till skattekontoret och vänta i en lika lång kö igen.

när jag var klar där gick jag och handla till tacomys som jag, denise och lydia skulle ha! var hur gott som helst :) var dock inte så hungrig för blev bjuden på en sen lunch ute så hade hann inte bli så hungrig. när vi ätit klart skulle vi möta upp min arbetskompis chandra för att bowla och spela biljard. :)




lördag;
idag gjorde jag, denise och lydia hemmagjord sushi. vart asgott! vi var nästan lika duktig som proffsen! ;)



sedan övertala jag mina kära vänner att dricka så vi gick på mäskfest med några i kollektivt.






söndag;
ännu en söndag med bakisjobb. kom inte hem förens runt 4 på natten o upp halv 9 för att dra på jobb. men de funka ju de med. gillar att hänga inne i mejeriet dessa dagar ;)


har också hängt upp en lapp i vårat kök eftersom folk är så jävla dum!!




och en i diskmaskinen för den som inte förstår




men tro ni inte på fan att de står disk i maskinen ändå!? :o


måndag;
idag började jag halv 7 ;o meget trött när jag skulle kliva upp men de gick ändå. efter jobbet somna jag en sväng tills deinse kom hem sen åt vi och sen somnade jag efter nån timme. var så jävla trött efter helgen.


tisdag;
idag äntligen orkade vi oss iväg för att träna så jag kunde testa mina nya kläder. och det kändes verkligen mycket roligare att träna i nya fina kläder. bara ett par nya fina träningskor så blir det toppen. :)


efter träningen blev det snabt hem och äta och fixa mig för jag skulle ut o dricka öl med mr j. blev 4 öl och en pizza för deli de luca innan jag gick hem! :)


onsdag;
i natt när jag kom hem och skulle sova hade han på övervåningen fest till klockan halv 6 ;o o killen måste ha världens bästa högtalare med världens bästa bas. helvette, hela rummet skakade av basen så blev inte mycket sömn i natt. har varit som en zombie idag. så jävla sur och trött!!!


blev ett vääääldigt långt inlägg idag men blir så när jag är så dålig på att uppdatera.. nu ska jag se big band theory och sen sova!


haaade vänner,

maja magnusson

snart är dom här, min älsklingar!! :) bara typ 2 timmar kvar tills jag får träffa mina godingar!

idag hade jag en lång att göra lista;
dammsuga rummet
dammtorka
tvätta
klippa/måla naglarna
plocka ögonbryna
slå in emmas paket
skriva rim till paketet
göra en välkommen skylt
o massa andra små grejer.

är klar med allt så inväntar bara emma o lydia så jag får kosa mig!

maja magnusson

en vecka sen igen, säger ju de, tiden går för fort ;o
ska försöka summera vad som hänt!
fredag;
åkte o köpte godis i den svenska godisaffärn, men en stor besvikels var att löständerna var slut!! men han som jobbar där försökte trösta med att han försöker få dit alla gbs glassar vilket gjorde de mycket bättre då jag tycker dom är godare än dom norska glassarna :) sedan blev det jobb, 16-23. vanligtvis ligger jag o sover den tiden så var väldigt trött där på slutet men de gick bra o sen blev det hem o direkt i sängen!
lördag;
jag o denise for in på oslo city för att köpa strumpbyxor o ansiktslotion. träffade mr g utanför vår lägenhet så han var sjysst o skjutsa dit oss! efter det gick vi hem, duscha o fixa oss o gick o spela biljard med mr d o hans vänner. drack en öl eftersom vi skulle ut på kvällen, men när vi kom hem ombestämde vi oss o skulle inte ut så for till mr d o skulle se på film men då hade dom ombestämt sig o skulle ut så då drack vi en grogg me dom o sen skulle vi hem o dricka mer men vi ombestämde oss igen o stannade hemma! inte lätt när man inte kan bestämma sig ;)
söndag;
blev en väldigt lång ledig dag när vi inte var bakis o vakna i tid på morgonen. for iallafall till mr d o kikade på tv, de är så bra att vi kan åka dit o kolla när vi inte har nån egen tv!
måndag-torsdag;
har jobbat hela veckan o sen ha jag inte gjort så mycket mer. spelade biljard igår men de är allt. imorn o på lördag är jag ledig iallafall, ska bli skönt o få sova ut imorn :) o så kommer emma o lydia imornkväll med, som jag längtar <3 men tråkigt att jag jobbar söndag, men börja 13 så hinner hänga en stund på söndag också iallafall! :)
kollade igenom massa bilder som jag hade på datorn, så tänkte jag skulle dela med mig av några bilder på människor jag älskar o på stunder jag aldrig kommer glömma.

maja magnusson

då har halva denna vecka gått med, o jag har jobbat varje dag hittills o ska snart iväg på jobb idag med. o imorn på självaste långfredagen ska jag jobba 16-23 ;o o inge ob pengar tro ja jag får heller då jag ha fast lön!! 

fick lön igår, men fick väldigt lite jämfört men vad jag trodde. tro dom kanske drog 50% skatt för jag var försen men skattekortet men jag skicka in det innan den sista så trodde de skulle vara i tid. men får väl se va lönespecen säger. 

i måndags blev det både en måndagsgrogg o två måndagsöl, gick på qadiz nått ställe som ligger typ två minuter hemifrån! :) i tisdags kollade jag på never back down, ohmy vilken film o vilka grabbar ;) igår drog vi till mr d o kolla på film, slog på candy men stängde av efter halva för den va så seg så kollade på jersey shore iställe mycket bättre! 

saknar lydia daaaa, oslo är tomt utan dig så det är bäst du kommer tillbaka snart! :) men de bästa är att när hon kommer tillbaka har hon emma med sig :D trodde inte jag skulle få träffa emma nått mer innan hon skulle åka men tur för mig så får jag ju de! :D

hadeee!

maja magnusson

nu va det en vecka sen jag skrev sist, känns som igår.. tiden går så jävla fort! har iallafall jobbat hela veckan, började ju på min nya butik i onsdags. väldigt mycket att göra där då förra chefen misskötte butiken o han som är min chef har bara vare chef i 2 månader så hoppas han är bättre o vill fixa till där.

i fredags for jag o denise till mr d o kollade på film. var skit trött men såg en sån bra film så ville inte somna o när vi kom hem hade nån fest på övervåningen så de dunka i hela huset!

i lördags var jag o denise bjuden på kalas för alan som fyllde år. fundera en massa på va vi skulle ge han, känn han inte så väl men är man bjuden så må man ju köpa nått med. men vi skulle på ikea på dagen o köpa en lampa till mr d så tänkte vi kunde kolla runt där. köpte korv ofcourse, gick sedan runt o leta en fin lampa. kom också på att vi skulle köpa två ramar o gå o framkalla två kort på alan som fick bli hans present. jag satt även o knåpade ihop ett rim till presenten på norska :O inte de lättaste kan jag lova men tyck de blev ganska bra ändå ;)





RSS 2.0