maja magnusson

Should I stay or should I go now?

Ja, de är ju frågan. Har känt alldeles för länge att jag ha velat åka hem och nu tror jag att jag har bestämt mig för det. Hatar jobbet, innan jag börjar gruva jag mig över o gå dit o när jag är där räknar jag ner minutrarna tills jag ska få gå hem. När vi inte jobbar händer det inte så mycket heller. Hinner inte göra roliga grejer som båtturer, waterland eller shoppa i larnaca innan jobb och efter jobb finns det inget att göra förutom festa eller sitta vid datorn och det är i princip samma sak varje gång. Jag har inte speciellt roligt och jag är verkligen inte lycklig här.

Känner att jag skulle ha sjukt mycket roligare i turkiet i två veckor med mina brudar än vad jag kommer ha här i ett halv år. <3

Men är ändå rädd att jag kommer ångra mig, åker hem till kalla sverige där alla har jobb utom jag och det blir samma gamla tråkiga vardag igen!? Känns som ett misslyckande att inte klara av hela tiden också, men jag undrar vad jag gör här när alla jag älskar är där hemma. Ska känna hur jag känner imorn när det är dags o gå på jobbet, men blir nog så jag kommer tala med yiannis imorn.

Sen sist jag skrev har det inte hänt nått nytt. Festat, jobbat och varit i napa under dagtid för att utforska stället. Jag och sofia var där idag under min lediga dag, men eftersom Sofia skulle jobba åkte vi hem vid två. Åt trerätters lunch med malmö-jocke, varav en av rätterna var plankstek ;) riktigt lyx lunch!

 
It’s doesn’t matter where u go in life, what u do or how much u have. It’s who u has beside u that matters!

 


maja magnusson

första lediga dagen sen 3 maj :D har längtat efter denna dag!! är dock ledig ensam man det gör mig ingenting, känns skönt att vara för sig själv en stund.

länge sen jag skrev sist så kommer knappt ihåg vad som har hänt. var i paralimni igår och shoppade, blev två klänningar, två linnen och ett par jeansshorts. mer än nöjd med allt!



när vi kom hem från paralimni blev det jobbning och sedan utgång för mig och denise :) hängde på greenery och träffade en tjej som jobbar för fritidsresor :)

ikväll blir der också utgång, sista gången för denise innan hon ska överge mig.




sen sist jag skrev har vi nit vara i napa två gånger, ätit på promises igen, bowlat, stekt vid stranden och poolen. jag har även förstört nått på jobbet för första gången och så klart ska jag ju va värst och förstör en glasdörr till klockskåpen. har aldrig skakat så mycket som då när jag var tvungen att ringa yiannis och berätta det. men som tur var va han på riktigt bra humör och skrattade mest åt mig när han kom och kollade. ska hem och ta vara på min lediga dag nu. :)


















RSS 2.0