maja magnusson

förra lördagen var vi och discobowlade. gillar verkligen att bowla. tycker att det är himla underskattat!



efter vi hade bowlat gick vi och spelade paintball. inte alls kul inomhus :( fick festaste blåmärke på låret! men jag skulle vilja testa de utomhus igen. var ju så kul i nicaragua. sen gick vi på fridays och dansade och shottade och hade det roligt!

på söndagen blev det bakis jobb som vanligt. :( alltid lika drygt.. 

jobbade hela veckan sen så jobbade 17 maj. men lydia och denise hade fixat grillning och tårta tills jag kom hem så jag var nöjd ändå. :)



när vi sitter och koser som mest kommer det fram en kille som undra om vi ville köpa en mojito. eddie köpte en så de var ganska kul att se att han gjorde en drink från start mitt i parken. rolig kille alltså.



i helgen fick vi fin främmande, sara och hennes kille och hans brorsa! spelade massa kort och drack massa öl och surrade en massa. supertrevligt. älskar att ha nån på besök och snart kommer emma och denna på besök, som jag längtar!! :D




o så här stilig är man på söndagmorgonar..



hade vänner.

maja magnusson

aaaah, blir galen på alla jävla tattare. förra helgen när vi var ut var det nån som snodde min kamera, lydias börs och en annan tjejs iphone. jävlar va irriterad man blir!!! såååå, nu kommer bloggen nog dö ut ännu mer skulle jag tro. hata blogga utan bilder. :( men mamma skulle kolla om hon kunde få ut en ny på försäkringen så håller tummarna på det!!

sen sist då;
- har bytt butik igen, så har jobbat i tre olika butiker på 2 månader. ;s
- var ju som sagt på bio, 3d var inget vidare men filmen var underbar. även fast jag sett den flera gånger redan.
- lyxmiddag med lydia, kött, klyftpotatis, bea, vitlöksbröd, champinjoner. mums!
- testade nya chips på bion, olws kebabdrömmen. tror det är min nya favorit.
- testade nya chips igår, chicken och pommes. väldigt roliga chips då dom var formade som strips och kycklingklubbor, men inte så jätte goda tyvärr.
- var bjuden på fest med min förra arbetskompis chandra, spelade biljard och så spelade vi airhockey, första gången för mig men tyckte det var lite jobbigt spel för jag blev så yr.
- har färgat håret brunt, mer än 4 timmar tog det och snart ska jag tillbaka för att klippa mig också.
- har verkligen lessnat på att bo i detta skitkollektiv så söker lägenheter som galningar så nån som har ett tips på en fin, billig lägenhet i oslo!?


cyaaaa dudes!

RSS 2.0