maja magnusson

har varit för trött för att orka skriva nått här. i fredags blev det jobb på fäbodgränd igen, 9-17. efter det blev det idol mys med denise, chips och dipp såklart :) lördag blev det jobb på kiosken 10-16 och när jag slutade där var det hem och fixa sig för att åka till denise och börja förfesten. några kompisar som jag inte träffat på jätte länge kom och min dagiskollega och hennes kompis så det var roligt med lite nya ansikten nångång :)

åkte hem rätt tidigt och var inte ett dugg bakis igår. glad är jag för det eftersom jag skulle jobba på kiosken 16-22. väldigt lite folk eftersom det var så kallt, 17 jävla minus. huvva! när jag kom hem satt jag och mamma och kollade på tv till ett eftersom jag ändå inte hade nått jobb idag men såklart ringde dom från solen klockan 06.45 ;o höll på dö av trötthet. men pengarna behövs så jag tackade ja. blev tillfrågad idag om jag kunde jobba imorn med, på förmiddan på 2:an och på eftermiddan med småbarnen. ska bli kul och testa småbarnsavdelningen på solen för det har jag aldrig gjort :)

nu ska jag göra mig redo för sängen så jag orkar upp imorgon!
godnatt,

maja magnusson

skulle vara perfekta arbetstider, 9-5 eller nått liknande. idag har jag jobbar på dagis 8-13 sen kiosken 16-22.30. segt som tusan. lång rast mitt på dan är inget för mig blev astrött när jag kom hem och satte mig i soffan. :(

har äntligen hittat ett par skor som jag kan ha på mig ute, svarta kängor. dom såg inte ut som dom ja hade sett framför mig men dom duger :) köpte även ett par klackisar. älskar skopunkten och deras underbara rabbat! fick en förtidig födelsedagspresent av mamma också, en volumemaster. som jag har längtat! känns inte så kul att jag snart ha hunne handla upp mina julklappar och födelsedagspresent och det är en månad kvar till jul och två tills jag fyller år ;o


jag saknar mina älskade vänner som jag inte har träffat på alldeles för lång tid! <3


maja magnusson

har varit på stan idag, första gången på evigheter jag åker bara ut på birsta om jag ska kolla i affärer. köpte ett par vinterkängor. inte nånting jag har lust och lägga pengar på men jag måste ha nått som jag kan ha på mig när jag jobbar, hatar att frysa om fötterna. men skulle få dom som tidig julklapp av mamma :D

såg idag att håkan ska komma hit i februari!! lite glad jag blev, men glädjen sjönk fort när jag såg priset på konserten. 420 jävla kronor ;o unbelivable. men han ska spela i oslo i mars så hoppas det är billigare där men kunde inte hitta nått pris på biljetterna där, tror inte dom var släppta än.




hade det mysigt hos ea och sofie :) fick mat och smörgåstårta och kolatårta med nötter, som vanligt hos dom. sofie glömmer alltid att jag är allergisk. när jag hade varit barnvakt åt alva en gång fick jag presentkort och godis, choklad med nötter i. glömmer hon eller försöker hon död mig? ;)


maja magnusson

är så trött även fast jag sov hur länge som helst imorse, vaknade halv 11 men somnade om och sov till halv 12 istället. började jobba på kiosken klockan 4 så har inte gjort nånting nästan. läste i tidningen att de va några som hade vunni 103 miljoner, skulle inte sitta fel med några miljoner just nu. då skulle jag ligga på en strand i thailand och steka nu ;)

hittade inga skor när vi va på birsta, men hittade en jacka iallafall. love it, slipper frysa även fast det är 13 minus ute! ska ner på stan imorn så hoppas jag hittar ett par skor då! :) ska också till brorsan imorn eftersom han fyller år. alltid lika kul och hälsa på och få mysa lite med alva och nova! :)

nu ska jag kika på paradise som jag missade när jag jobbade sen sova :)







godnatt, sov så gott, hörs imorn!

maja magnusson

igår blev en lång natt med spel. började med två omgångar alias, mamma och kajsa vann båda :( sedan spelade vi tjuvmulle en gång och det var samma vinnare där. gick inte och la oss förens halv 3, låg och försökte sova mittemellan lina och kajsa! trångt, varmt och mysigt ;)

nu är det dags för att dra ut på birsta för att försöka hitta skor. kan inte gå runt i converse hur länge som helst!

hörs,

maja magnusson

sovmorgon imorse men dock inte allt för länge, hade tvättid 10-13. hade super mycket tvätt och en tvättmaskin var trasig ;o han knappt tvätta klart och sista maskinen fick vi hänga upp inne. hata tvätta :(

efter tvätten for mamma och handlade så hade lite mys för mig själv, ansiktsmask och hårinpackning :) alltid lika skönt. sen beställde vi pizza och dröjer så länge när man beställer på internet så hann åka ner på ica och handla allt som mamma glömde när hon var och handlade. sen blev det till att göra smörgåstårta, kolatårta och lussebullar tills systrarna skulle komma :)

nu är dom här och vi har ätit så nu är det idolmys sen spel :)


maja magnusson

sovmorgon imorgon, efterlängtat efter tre jobbiga dagar :) idag har det gått bra på dagis, fick två dagar nästa vecka med (y) och på kiosken gick det bra, hade sällskap av denise mesta tiden så de gick fort ikväll.

har tydligen en dubbelgångare i sundsvall som skämmer ut mig genom att vara för full ;o denise brorsa säger att han har sett mig ute ett antal gånger, en gång svimma jag på dansgolvet så polisen fick komma och lyfta mig därifrån och han var övertygad om att det var jag för jag var med emelie, så emelie kanske också har en dubbelgångare. och på halloween hade jag vare ute och vare asfull och sedan kommit till sjukhuset för jag ha vare för full. skulle vilja träffa henne och se om vi är så lik som han tycker att vi är ;b

nu ska jag lägga mig och kolla på veckans avsnitt av paradise som jag har missat :) och imorn kommer lina och kajsa så det blev inge ramsele i helgen!

godnatt, sovgott, hörs imorn! :)


maja magnusson

oj, vad trött jag är ;o och det är bara andra av tre helvettes dagar. imorn är det likdant, först dagis till 4 och börjar på kisoken klockan 4 men fick komma lite sent som tur var :) och så har jag en snäll bror som har lovat att skjutsa mig så slipper jag bussen iallafall. för idag gick bussen sönder på väg till kiosken, som tur är hade jag en timme på mig tills jag började och jag blev bara 5 minuter försen. men idag var jag lat på kiosken, fick sån huvudvärk så har mest suttit när jag ha haft chansen.

på förskolan gick det bra, var minus 12 men hade jättemycket kläder så det gick bra att vara ute ändå :)

ha sökt jobb på tre förskolor i sundsvall, fick svar från ena idag att det inte blev nått iallafall. få väl se vad de andra svara men tror inte jag har så stor chans eftersom jag inte är utbildad och om jag inte får jobb på nån förskola blir det norge efter nyår :) längtar sååå efter mina fina vänner där borta. <3

i helgen ska jag till ramsele eller om systrarna kommer hit, ska fira kajsa sen hon fyllde år i början på november. om det blir ramsele hoppas jag på att träffa mimsan och fikan också :) och mina söta små systrar och pappsen!

vimsit inlägg men så är det när man är trött. måste sova nu, var död i morse när jag vaknade och imorn måste jag duscha med ;o
godnatt!






maja magnusson

har inte haft en lugn stund på hela dagen. började med att jag jobbade på den nya förskolan imorse och där var det full rulle. skulle försöka lära känna de nya fröknarna, alla nya barn och den nya lokalen, vilket var det svåraste. huset var som en labyrint med massor av små rum. gick fel flera gånger och tyckte det var för pinsamt att fråga om vägen ut ;b

när jag var klar där skulle jag snabbt till nästa jobb, kiosken. mycket lugnare och mycket tråkigare jobb. jag har varit super trött idag på kisoken, antar att det är för jag är slut i huvudet av alla nya intryck.

nu är det dags för sängen för en likadan dag imorgon så det är bäst jag somnar i tid :)

godnatt!

maja magnusson

har fått två trevliga samtal idag :)
först ringde emma, första gången sen dom flyttat som vi har pratat med varann. va jätte roligt att få prata med henne, hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa samtal. fick veta att de gick bra för lydia på hennes arbetsintervju, jag hoppas det går bra för dig att provjobba :) lycka till babe!






fick även ett samtal av arbetsförmedlingen som undrade om jag kunde jobba tisdag-torsdag på en förskola i bosvedjan och eftersom jag är i behov av pengar svarade jag såklart ja. så chefen på förskolan ringde och berättade vart förskolan låg och vilka tider jag ska jobba. så imorgon ska jag lära känna en ny förskola, ny personal och massor av nya barn! känns som det kommer bli spännande och lärorika dagar :)


måste bara säga att jag diggar vincents nya låt, baby hurricane :) lyssna på den!

maja magnusson

kände att det var dags att börja blogga igen :) har ju ändå inge bättre att göra på dagarna.

sen sist jag skrev har det hänt endel, inte så konstig med tanke på att sist jag skrev var i cypern. har varit två veckor i underbara alanya med mina underbara vänner.







två helt otroliga veckor!! men det är det alltid i alanya, längtar till nästa resa med er brudar :)


har också varit i östersund och hälsat på buling och i örebro och hälsat på rebecka med mina fina sundsvallsvänner. va i örebro förra helgen, de va hur roligt som helst. kom dit på torsdag kväll och då blev det myskväll med chips, dip och spel. på fredag och lördag blev det utgång på två riktigt bra ställen. på söndag för att spara lite pengar liftade jag och denise med mammas kompis som kör lastbil från örebro till sundsvall (y) kom hem sent på kvällen och var riktigt trött efter helgen, vissa gånger är det bra att vara arbetslös så man kan sova hur länge man vill på måndagar ;)







mina planer framöver är att åka och hälsa på sofia i malmö, ska bli spännande att åka till malmö för första gången i mitt liv :) sen efter nyår ska jag nog flytta till mina godingar i norge!


RSS 2.0