maja magnusson

eller snart iallafall! firade in sommaren igår med grillat, har aldrig äte så mycket i hela mitt liv tror jag. shit va gott det var, o mycke mat. kyckling, grillspett, kotletter, grillade champinjoner, stekt ris, potatissallad, sallad, fetaoströra, beasås o vitlöksbröd, MUMS!!



så här sommarfin var lydia i sin nya virkade klänning :)



det här är lite av maten, första portionen av allt för många ;)


idag fick jag veta att jag ska byta affär på onsdag, till den som jag ska jobba i på riktigt. ligger cirka 30 minuter från där vi bor. jag o denise gick o kolla in så jag vet hur jag ska gå på onsdag :)

hade kamrater!

maja magnusson

första lördagkvällen på hur länge som helst som är nykter, men då blev de ju fest igår så de räcker gott o väl. blev party igår i hos oss, fick besök av några vänner o spelade spel o koste oss. sedan drog vi på tors, dansade o drack. råkade knuffa en kompis så han flög ner på golvet o drog med sig ett bord o ett fullt ölglas ;s men de gick bra. denise blev nästan tagen av vakten för att hon var inne i garderoben, vilket man inte fick. sen drog vi oss hem :) men glömde kameran hemma så blev inge bilder från igår :(

idag när vi vakna fixade vi oss o mötte upp lydia på byen. gick o åk på donken o sedan var det dags för mig att åka o jobba. bakisjobba, alltid lika kul. men jobbade bara 5 timmar så de gick bra. ska jobba imorn med så är lite rädd att jag ska komma försent nu när man ska ställa om klockan ;s men de gå nog bra.

nu ska jag kika på how i met your mother o sova, är ensam i rummet ikväll eftersom denise är o jobba som servitris idag :D o imorn efter jobbet blir det grillat, yaaaaay!


cyaaaa!

maja magnusson

back in oslo!
kom drygt en halvtimme försent med tåget i måndags för polisen jagade en människa som gömde sig runt spåret ;s jääääääättelångtråkig resan, fast värst är det o sitta o vänta mellan tågen själv. såg iallafall över en säsong av how i met your mother, fick alla avsnitt av denna :D + the big bang theory o några filmer. yaay!

denise kom o mötte mig vid tåget, så drog vi hem o somna på en gång typ. sen blev det jobb onsdag, men hade sovmorgon. så skönt! behövde verkligen det efter den här helgen. när jag slutade mötte vi upp lydia för möte på egon! surrade om allt som hänt i helgen o massa annat viktigt.




taggade chipstjejer (!?)



emma försöker bli av med hickan!



självklart blev det dans på bordet!



hade vänner!!

maja magnusson

är hemmma i sundsvall nu :) åkte hit igår, 11 timmar i ett tåg efter 3 timmars sömn. tänkte att de skulle bli till att sova hela vägen men icke. sovde typ ingenting!! hatar att jag har så svårt att sova på andra ställen än sängen, trodde att jag hade bleve bättre efter resan då jag lyckades sova i både buss och flyg men tydligen inte.

igår när jag kom fram var emma, denna och orre här för att festa med mig, yaaaaaay!! när vi var klar for vi till micke (wowjocke, judomicke kalla han vad ni vill) på förfest. lärde oss ett nyss spel som hette fuck the dealer, väldigt roligt för vissa mindre kul för emma ;) sen drog vi ner på oscars, drack shots, dansade och blev utkastade så kvällen slutade ganska tidigt men de var nog bäst så. tro vi alla fick lite för mycket att dricka, vi var 4 st varav 3 spydde :O en på förfesten, en på natten, en morgonen efter och en på eftermiddagen!! crazy shit. dom var här till fyra o då skjutsade dom mig till alnö. var bjuden på middag hos ea o sofie o sen blev det massa lek, spel och bus men alva och nova. har saknat dom så mycket <3

nu har vi tvättid till klockan 3, är redan dötrött. o imorn blire det stressdag, ska först åka o ge blod för första gången. sen åka på ica maxi o ikea för att handla lite grejer, sen snabba bilen till ramsele för att gå till tandläkaren. måste även försöka hinna med att träffa ebba, gry, kajsa, lina, anna, novalee, farmor, denna, emma o erika. sen tillbaka till sundsvall, packa o fixa o på tisdag drar jag tillbaka till oslo. 11 nya timmar i tåget i min ensamhet.

kommer bilder senare när jag sitter vid min dator.
vi höres vänner.

maja magnusson

here we come!!
var ju tänkt att vi skulle ha tacomys med helene ikväll men tidigare idag få jag sms av lydia att tors ha öppnat igen, yaaaay! och bara för ikväll så bäst vi passa på att dra dit! och helene ville dissa oss för timbuktu ändå så de löste sig ju bra. blir tacomys nästa vecka istället! :)

två nya killar har flyttat in i kollektivet, som jobbar med han vi hyr av så dom ska hålla lite ordning här. får hoppas det blir bättre! dom kom nyss och frågade om vi ville dricka med dom och följa med dom på hemmafest, och vi är ju aldrig dom som bangar! :)

nu ska jag dricka vidare, haaaaade vänner!

maja magnusson

jag skrev igår att jag skulle lägga ut bilder på hur vi bor. men de kan ju ni glömma. fyfan vad jag hatar att bo i kollektiv idag!!! är skitgrisigt i köket, ingen verka veta hur man diskar efter sig så vi har typ inge rent kvar + att de är vissa som ställ in i diskmaskinen utan att dom ha köpt nått medel så de blir inte rent de heller. och det värsta av allt nån hade äte upp min lunch!!! vi gjorde bigone igår o jag orkade inte äta upp allt så tänkte att det blir perfekt att äta som lunch då jag började sent idag men när jag gick in i köket för att äta så hade nån redan äte upp typ allt. JAG HATAR ATT BO HÄR!!! asch!

över till nått roligare, imorn ska vi ha fredagskos med tacos! yaaay.
va tänkt att vi skulle vara hos helene men hennes spis ha slutat fungera så ska kanske vara hos oss i vårat underbara kollektiv <3 vi får se imorn!

imorn blir det jobb 8-16, hoppas jag får sluta tidigare som förra fredagen för det inte fanns nått att göra!

snakkes etterpå da!


maja magnusson

har skypat med sötafia idag, alltid lika roligt att prata med henne! måste planera in en resa ner till malmö snart, måste måste måste! och så är jag väldigt avundsjuk på henne som ska jag åka till cypern i sommar..




nått som verkligen visar att världen är liten är att i helgen när vi var ute kom en kille fram och frågade om vi kunde krama hans kompis när dom sa hans namn i högtalarna för att han skulle flytta från oslo, sagt och gjort jag och lydia krama hans kompis sen gick vi ut och pratade med dom. som vanligt när nån frågar vart vi kommer ifrån svarar vi sundsvall eftersom ingen vet vart ramsele ligger så han börjar fråga oss om vi känner massa människor men de gjorde vi ju såklart inte så fick förklara att vi inte kommer från sundsvall utan att vi kommer från ramsele. då säger killen "jag var i ramsele för typ fyra år sen och blev dissad av en tjej som hette maja". jag o lydia kollar lite misstänktsamt på varandra då vi båda vet att det bara finns en maja i våran ålder från ramsele. och jaa, de var jag som hade dissat han på en efterfest hos kjell dahlen för ett antal år sen. hahah, världen är allt för liten!


ska försöka knäppa kort på vårt boende imorn och lägga upp så ni får se hur vi bor! :)
cyaaa dudes.

maja magnusson

hajdiho pirater!
har haft den där meningen på hjärnan aslänge och vet inte ens vart det kommer ifrån!?

idag har jag jobbat. var otroligt trött när väckaren ringde 05.40 imorse. är fortfarande skittrött så ska lägga mig och sova strax, men har sovmorgon imorn så de är skönt!! :) jobbar i en joker nu som ligger långt utanför byn så därför jag måste kliva upp så tidigt, längtar tills jag ska byta butik och jobba i byn!



ikväll skulle vi gå och ta en kaffe med malin men hon blev sjuk så jag, denise och lydia gick och koste oss istället. sen kom även Mr G och joinade oss. blev en varm choklad som vanligt! 

 



nu ska jag kolla how i met your mother och sen sova och avnjuta min låååånga sovmorgon!

haaade.

maja magnusson

eftersom mitt liv i oslo är så underbart och det alltid händer nya saker som jag vill berätta om tänkte jag att det var dags att börja blogga igen.

liten uppdate sen sist:

- kom hem precis innan jul från världens bästa resan genom centralamerika!

- firade jul i ramsele med min kära familj och nyår i åre med alla fina vänner

- hela januari väntade jag på att denise skulle komma hem från sin resa i asien för att kunna flytta med mig till oslo

- den 6 februari flyttade jag och denise in i ett kollektiv i oslo

- har redan hunnit vara hemma en vecka för att gå till tandläkaren och ska hem i helgen igen

- flyttat till ett nytt kollektiv i
Grünerløkka


sååå, det är lite som har hänt i det sista. nu vad som har hänt i helgen:
i fredags kom lydia hit och fixade våra naglar :) åkte även på en svenskgodisaffär och köpte en massa godis!




i lördags kom sara ill byn och hälsade på. jag och denise mötte upp henne och lydia runt klockan 12 och redan då hade börjat dricka öle! sedan blev det shoppingrunda, så fyndade två halsband, en ring och en sjal och denise köpte en hårklämma. allt för endast 100 spänn! det kallar jag rea. när vi var nöjd på byn gick vi och spelade biljad och drack öl med Mr D och gänget. sen var vi tvungen att gå och köpa öl till lydia eftersom ölsalget stänger kl sex på lördagar. vi tog ölen och begav oss hemöver och fixade oss, åt, drack och snackade massa skit. sen var det dags för sara att åka hem så vi åkte till sentralen och sa hejdå till henne. därefter åkt vi till Mr D och förfestade sen blev det dans och öl på yatzi. awesome!



i söndags var det såklart bakishäng. lydia kom till vårt mysiga kollektiv! vi såg på burlesque och åt upp våra rester av godis, chips och drack en massa saft.



idag lyckades vi låsa in oss i bakgården så vi fick ringa han vi hyr av så han skulle hjälpa oss! skillat, verkligen.


haaaade vänner!


RSS 2.0