maja magnusson

blev födelsedagsfirande igår. :) helenes vännina ebba fyllde äntligen 20 år! wihoooo. grattis till henne!

var på förfest hos hennes vännina på grönland och sedan gick vi ut där också. första gången jag varit ute på grönland. var på ett helt okej ställe med mycket folk.

idag är det kanonväder ute. hade lust att åka till grunerlökka o gå på marknad men tvättar idag så de blir inget av det..

nu ska jag dammsuga, det tråkigaste som finns. blää!

hadeeee.

maja magnusson

back in oslo efter en underbar helg hemma. har myst med familjen hela helgen. :) på fredagen kom lina och sedan åkte vi till lacke och malin på middag. på lördag blev det först birsta och sedan mötte vi upp alla för att spela biljard. var jätte kul för vi var så många. lackes familj, eas familj, cricko, lina, mamma och jag. :) efter det åkte vi till biteline för att äta middag. efter middagen följde alva med hem för att sova hos oss :) på söndag shoppade vi det sista och sedan blev det middag hos mamma med allihop igen. :)

på måndag blev det att kliva upp kl 4 för att åka till flygplatsen. när jag landade blev det att åka direkt till jobbet.. var lagomt sliten men klarade mig genom dagen ändå! :)

nu till det jobbigaste som finns. bestämma. sig. vad. man. ska. göra. med. livet!

flytta?
stanna?

måste bestämma nu om vi vill bo kvar efter jul. får se va tjejerna säger när dom kommer hem så vi kan bestämma nått. :)
cya dudes. :)

maja magnusson

imorn åker jag hem, äntligen! men ska jobba först, jobbar 7-15 o tåget går 15.50 så lite stressigt att hinna dit men enligt ruter så ska de gå fint. :)

måste packa nu. men orkar inteeee..

maja magnusson

var ju fri imorn och hade planerat hela dagen. meeeen, det skulle jag ju inte ha gjort. blev jobb ändå.. sa först nej när dom ringde o fråga om jag kunde komma o jobba men då lockade dom med 100%ob o det kan man ju inte tacka nej till ;)

men klumpig som man är så glömde jag nyckeln på jobbet så ha fått låna denise nyckel nu när jag tvättar. men klumpig som man är lyckas jag ju låsa in nyckeln i tvättstugan. tur malin va hemma så jag fick låna hennes nyckel istället ;)

igår va vi på hejdå fest som sagt. chandra en gammaljobbarkompis ska flytta tillbaka till canada om en vecka så var trevligt att festa tillsammans en sista gång innan hon åker. :)

hade dudes.

maja magnusson

gammal som man har blivit är men ju uppe allt för tidigt på lördag. ;) nu rutin på fredagar; komma hem, äter middag, väntar på att doobido ska börja och sedan gå och lägga sig innan elva ;) haha. gammal o gaggig. men det braa med det är att jag kan träna på lördag morgonar. :) är två superroliga pass som börjar 11 på lördagar så blir till att träna lite senare.

efter det ska jag tvätta, sola, kanske färga håret och sedan göra mig redo för en utekväll. ska på hejdåfest hos en tjej jag jobbade med på joker. :)

hade.

maja magnusson

hemresa på g, längtar skitmycket. vill bara kramas med mamma o hoppas hon kan säga vad jag ska göra med livet. har denna ständiga ångest över vad jag ska göra. ångest som bara förstör. önskar jag inte var ett sånt stort kontrollfreak som jag är. livet är ju mycket kulare när det är lite spontant och inte planerat in i sista detalj.

är inne i en låg fas just nu. förkyld, fått en vagel i öga och på det så ha jag dunkat in huvudet i en skåpslucka så jag ha fått ett sår och en bula som gör skitont.

men sånt trist vill ni väl inte läsa, så över till nått kulare. var på lönningspils i lördags med jobbet. superkul att få träffa alla man jobbar med på ett annat ställe än jobbet. kände knappt igen alla utan menyuniformerna. längtar till nästa gång, får se om det blir lika kul! :)

luddigt det blev, men så äre.
hörs dudes.

RSS 2.0