maja magnusson

idag började jag jobba på mitt nya jobb. eller på min upplärning inför mitt nya jobb. var en annan tjej som var lika gammal och med lika lite erfarenhet som mig som började sin upplärning idag också. känns skönt att inte vara ensam.

dagen har gått jätte fort och varit rätt kul. ha bl.a. paketerat ost, fixat smaksprov och rensat fisk idag. ha redan hunnit skära mig i fingret också. men det var ganska väntat. få bara hoppas det inte blir några allvarliga sår.

när jag kom hem hade denise lagat herdepaj, första gången hon åt och lagade det. men hon lyckades, 5 av 5. sen har jag haft skypedejt med sofia, försöker planera in en tripp för mig och denise till malmö och en tripp för sofia till oss i oslo. :) var alldeles för länge sen vi sågs nu..

maja magnusson

idag har det varit en bra dag. :) gick till aker brygge och myste i solen med alla roomies och helene. väldigt trevligt att ses efter en månad. efter det drog vi hem för att hämta mat som vi skulle gå och grilla i frognerparken. men såklart när vi är på väg dit gå solen i moln och det blir svinkallt. men det regnade inte så blev grillad kyckling med potatissallad, gott som tusan.

nu har vi städat ur och kylen så den ser fräsch ut, dock är min och denise sida alldeles för tom. måste gå o handla imorn och fylla upp lite!

nu måste jag packa upp väskan. den tar upp i princip all gåyta i vårat rum!

cyaaa!

maja magnusson

tillbaka i oslo.
tillbaka till rutiner.
tillbaka i bloggandet?

haft en låååång dag idag.. imorse när jag skulle åka ville jag verkligen inte det, hade mycket hellre legat kvar och myst hela dagen. sen när jag satt på tåget började det kännas lite bättre. och när jag kom fram blev jag på sjuk dåligt humör.. spöregnade när jag klev av tbane så fick dra fram paraplyet, inte det lättaste att gå med paraply, handväska som är överproppad och en tung, stor resväska och samtidigt försöka att inte bli blöt. och idag ha ett hus brunnit i närheten av där vi bor så där jag skulle gå var det avstängt. stod en väktare där som sa att jag fick gå över gräset en bit bort. kul att gå i ett överblött gräs o bära väskan som väger bly. när jag väl kom till lägenheten kom eddie när och hjälpte mig att bära upp den iallafall, ibland är det jävligt skönt att bo med en kille ;)

nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorn!

maja magnusson

nu har hela sommaren farit förbi, fort går det. imorn åker jag tillbaka till oslo, har varit hemma i sverige i en månad nu så känns väldigt gruvsamt att åka tillbaka.

känns som att jag har massor jag vill skriva men allt bara snurrar i skallen på mig. känner mig mer än förvirrad just nu. får hoppas det blir bättre när jag kommer tillbaka och får lite rutiner på livet..

ska iallafall börja jobba på måndag, helt nytt jobb. känns skönt att slippa joker men är nervös inför ett nytt jobb. blir meny den här gången. är iallafall glad att jag har jobbat med en av cheferna tidigare. känns lite tryggare att veta att han är där!

men nu ska jag tagga för en 13 timmars lång resa, ensam! yaaaaay...

RSS 2.0