maja magnusson

idag har jag och lyddis varit ledig och det har varit en jätte lång dag och än är den inte över. har varit på stan och köpt skorna jag har pratat om sen jag kom hit. så jävla fina. (bild kommer nog inom kort!) har dock lite svårigheter att gå i dom men förhoppningsvis släpper det till sommarn, eller så brukar de ju funka att bli full ;) blev även ett halsband och ett armband. sen drog vi på linderud för att köpa ett par byxor till lyddis och luncha med emma. donken som vanligt :)

efter det gick vi hem och har kollat på oc. nu väntar vi på emma ska komma hem och då blir det pizza och sen kino! :D

hade.

maja magnusson

åh, fucking ashole som försökte lura oss på lägenhet. så dum är vi inte så vi inte kollar upp saker och ting, martin blirup!! världens finaste och billigaste lägenhet, centralt och bra. åkte till skøyen för att gå på tnt, mellanhanden i den här affären. gick in på statoil för att fråga efter vägen men han visste inte alls och så smart som vi är hade vi varken adress eller nummer dit. en securitas hörde oss och ville hjälpa oss att hitta men han dum förklara oss rejält och sa att de fanns i lilleström så vi ringde dom istället och dom trodde det var svinleri för dom hanterade inte affärer för privatpersoner. :( åkte iallafall till adressen där lägenheten låg, alldeles vid slottet i ett superfint hus men där fanns inte hans namn så de sket sig allting. nu blir det till att ta upp letningen igen. men har fått kontakt med två svenska tjejer som vi kanske ska lete lägenhet ihop med, ska träffas nästa måndag eller tisdag för att se om vi passar ihop. känns spännande att få träffa nya människor :)

idag blev det jobb och efter jobbet hade lydia och emma lagat bullens med mos och sedan åkte vi till stovner, en galleria rätt nära oss. gick runt där i några timmar och sedan blev det fika, svensk semla och varm choklad. väldigt gott och väldigt kosligt! :)

försöker göra lite saker som står på våran lista med saker att göra när vi är här. en var att vi skulle fika och en är kino och imorgon eller på lördag blir det nog kino, kommer inte ihåg vad filmen heter men den är med adam sandler och jennifer aniston och verkar meget morsom.  

nu ska jag kosa med jenterna mina! hade.

maja magnusson

i lördags gick det bra på jobbet, var väldigt lugnt. åkte hem till emma där det blev kos och film och vi gick och la oss jätte tidigt då med. väldigt behövligt att få sova ut lite grann. på söndag klev jag upp rätt tidigt, kollad på oc innan emma vaknade och sedan gjorde vi lunch, texmexburgare som emma kallade dom. hamburgare i pita bröd med salsa och gucca :) very good! sen blev det jobb igen. var lite mer folk än lördagen men det gick bra.

sen åkte jag hem och så blev det såklart wallanderkos som alltid på söndagar. sen blev det sängen och upp tidigt för att jobba igår. sen mötte jag upp emma och lydde på linderud. roligt att hon är tillbaka. känns så tomt när hon åker! tänkte att vi skulle lära oss lite mer om norka kungafamiljen då vi inte ens vet hur många prinsar och prinsessor det finns här. så märkte vi att de är inavel hela högen. kungen föräldrar är kusin med varandra och deras föräldrar är kusiner med varandra. skulle vilja att nån förklarade de där lite mer för oss för vi förstod inte allt igår. ;b

idag blev det sovmorgon, börjar inte förens 12.30 :) men nu ska jag göra mig klar för jobbet!

ha de,

maja magnusson

igår kväll kollade jag och emma på världens roligaste film, tomten är far till alla barnen. tror att jag och emma sett den 5 gånger sen jag flyttade hit och den blir bara roligare för varje gång!

sen gick vi och la oss, väldigt tidigt men eftersom vi hade drucke cola och äte kaker så hade vi allt för mycket sockerenergi så vi kunde inte somna. låt och surra flera timmar! imorse var det emma som var tvungen att kliva upp mens jag låg kvar :) jag hade ställt väckaren på 10 men vid 9 tiden tyckte min kropp att vi sovit klart så klev upp då och har haft allmänt tråkigt hela dagen. eller ha börja se oc! så bra. hade glömt bort hur bra de är men emma och lydde ha redan sett klart alla avsnitt så får försöka se när jag är själv.

nu ska jag snart gå till linderud för att joina emma när hon ha pause. blir nog en chicken salsa på donken innan jag ska bege mig till jobbet. börjar jobba halv fyra idag till halv nio. känns väldigt ivärt men det är ju lite ob iallafall! :)

ha glömt att säga att jag har skaffat norskt nummer så ni som vill mig nått få höra av sig på +4796954581 :)

ha de. :) 

maja magnusson

imorse fick jag sällskap när jag vaknar och ingen låg och sov så vi kunde prata och leva om så mycket vi ville, väldigt skönt faktiskt. dock inte lika skönt att sätta sig på tunnelbanan håller alltid på somna när jag sätter mig på den.

öppnade själv idag med, gick bra men längtade hem hela dagen. skulle bli tacoskos med emma. två av mina favoriter :) tacosen blev väldigt god, blev med kyllingkjöttdeig eftersom den var så billig (y)

nu sitter vi och myser med gifflar och cookies och kikar på the big bang theory!

ha de!




maja magnusson

blev att jag gick till emma en sväng idag, som tur är har hon nästan inga kunder så vi kunde surra ifred mest hela tiden. skrev inköpslista till tacokväll imorn :) älskar verkligen tacos så ska bli gott att få de imorn!

när jag kom hem från emma var jag uttråkad efter fem minuter, är jobbigt att vara själv när man alltid är van att ha nån runt sig. men eftersom jag inte hade nått vettigare för mig städa jag lägenheten. väldigt behövligt, gick åt en diskborste och en disksvamp för att få ren spisen men nu är det helt okej ren. är så skönt när det är nystädat, så nu väntar ett nydammsugat rum på dig lyddis :)

snart kommer emma hem och jag fick absolut inte lägga mig innan hon kom hem så blir väl till att sitta här till hon kommer hem.

godnatt foket.

maja magnusson

igår var jag ledig, så skööönt att få sova ut. men vid tolv tiden åkte jag och emma in på stan för att träffa ewo :) blev pizza och salladsbuffe på egon, men kan inte säga att dom hade sånt stort utbud på maten. tre olika pizzor och en sallad som bestod av isbergssallad, tomat och majs. men det var gott ändå och väldigt trevligt. när vi hade äte klart drog vi vidare till donken och åt en mcflurry. :)

sedan åkte emma och jobbade och jag åkte hem till lyddis. var allmänt seg och kollade på notting hill eftersom sist vi såg den somnade jag bort hela slutet och lyddis var i sverige. sen blev det sängen eftersom vi alla skulle upp tidigt idag.

var själv på jobbet till 13 men det gick bra. händer inte mycket i min affär! slutade klocka två och har inte gjort nått sen dess och lär inte göra nått ikväll heller. lyddis ha åkt till sverige igen och emma jobbar till 22, men går kanske bort till henne och hälsar på.

nu; dinner!

ha de.

maja magnusson

idag ringde väckaren 06.20, som vanligt :( var supertrött men tänkte på att jag får sova hur länge jag vill imorn så då var det lite lättare att kliva upp!

åkte till jobbet och öppnade och så skulle monir komma klockan 10, men han kom aldrig och jag hade jätte mycket kunder och massa mejerivaror som skulle in i hyllorna, tappade en chokladmjölk på golvet så det var mjölk överallt och så var det två från nått säkerhetsgrejs som var där och kollade igenom hela butiken som gjorde mig nervös så dagen började inte alls bra. ringde hassane så han fixade så att morten kom tidigare till jobb vilket jag tyckte var bra, det är roligt att jobba med morten även fast han är konstig :)

sedan rullade dagen på och när jag kom hem hade emma lagad chicken tikka masala, emma har dock förstört maten genom att överdriva hur god den var så den gick inte helt hem hos mig.

nu blir det snart lite hemmagym och sedan hoppas jag på en film, we were soldiers. men finns en chans att det blir lika som maten eftersom emma har sagt att den är så jääävla bra.


första helgen i mars kommer denise hit :D längtar som fan. kommer blir grym kul att träffa henne + att vi ska gå o se HÅKAN!! :D det kan inte bli så mycket bättre än så. <3









maja magnusson

som jag börjar alla mina blogg inlägg nu för tiden, att det är alldeles för länge sen jag uppdaterade. är fan tre veckor sen nu. har hänt mycket sen sist!

jobbar hela tiden känns det som, har 6 dagar den här veckan men pengar blir det ju iallafall. har fått min första norska lön och har fått ett norskt bankomat kort så nu gör jag av med det jag tror och slipper räkna om till svenska kroner.

har haft besök i lägenheten sen sist, mackan och robin kom och var med och firade min födelsedag! :) var meget kul men blev lite för högt alkoholintag. hade tänkt köpa mig ett par skor i födelsedagspresent till mig själv men dom är borta :( typiskt!

i helgen blev det utgång igen, var verkligen inte planerat men det var kul ändå. åkte till djs kompis på förfest där världens äckligaste och konstigaste människa befanns sig. först kunde han inte sluta glo på mig och jag menar verkligen glo. jag hatar när människor glor, kan lova att tårarna inte var långt borta men dj och dom andra räddade mig och tvingade ut han på balkongen. senare kom han tillbaka och satt och lyssnade på oss tjejer när vi pratade och helt plötsligt drog han fram snoppen och emma säger att han kissade på oss men jag och lydia säger att det var hennes drink som gjorde oss blöt. USCH för den killen. han är inte ens värt ett öre i mina ögon.

är iallafall på jakt efter en ny lägenhet eftersom vi bara ha kontrakt i 2 månader till. men det är väldigt svårt att hitta nått som passar men har skickat mail till några tjejer som vill flytta ihop med fler svenskar så får se om dom vill flytta ihop med oss så det inte blir så fruktansvärt dyrt :) 

i veckan blir det som sagt jobb 6 dagar, är endast ledig onsdag och då blir det nog lunch med ewo på stan :) sedan lämnar lyddis oss på torsdag och kommer inte förens måndag så vi för se vad jag och emma hittar på för skoj. :)



skulle inte sitta helt fel att få bo med mina älskade roomies i ett varmare land.
saknar solen, saknar havet, saknar festen, saknar alanya!


RSS 2.0