maja magnusson

har jobbat idag, saknar att jobba på dagis om man jämför med ica. speciellt nu när varken emma eller lydde är där! :( men det går bra ändå, ha ju iallafall kajsa där. men på fyra dagar har vi bara jobbat tillsammans en.

nu är det iallafall klart, denise har bokat samma buss och samma flyg som mig. jag är så glad att slippa åka själv!! kommer bli en grym sommar, speciellt när mina brudar kommer och hälsar på <3

tycker det är svårt att skriva nått i bloggen, jag vet aldrig vad jag ska skriva och inläggen blir alltid så korta. men lär väl bli lättare när jag har åkt. :)

maja magnusson

ikväll har jag och dennis varit hos anna :) spelade buzz hela tiden vi var där, älskar det spelet! måste köpa ett när jag kommer hem. resten av helgen har jag inte gjort nått speciellt. har jobbat fredag-söndag så har inte haft mycket ork för att göra nått annat.

fick veta att denise nog har fått jobb hos yiannis med :D så imorgon bokar hon om sin biljett till den 17e och så åker hon ner och är med mig hela sommaren! känns så mycket bättre och vara på samma ställe än att ha nån mil i mellan oss, men kommer nog hinna bli le varann innan sommaren är slut ;b

imorgon blir det till att plocka påskris med anna, så ska sova nu :)

godnatt,

maja magnusson

nu har jag skickat tiderna när jag ska flyga till yiannis och han tyckte det såg bra ut så han kommer och hämtar mig och sofia på flygplatsen. sofia är en av tjejerna jag ska jobba med så vi ska mötas i oslo och ta samma flyg därifrån :) nu är nästan allt klart inför resan, bara packningen kvar och jag förstår inte hur jag ska kunna packa för sex månader. men jag får väl göra ett försök iallfall :)

sitter hemma hos lina och ska snart hjälpa hon att städa innan jag ska till tandläkaren. nu snöar det ute med ;s längtar tills jag ska åka till solen!!

maja magnusson

igår bokade jag biljetterna till cypern :D åker från sundsvall 00.20 med buss natten mot lördag den 17e och är framme i cypern 19.05. en hel dags resande för att komma dit, men blev billigast så. har hur mycket som helst jag ska göra innan jag åker men kan inte göra nått förens jag kommer till sundsvall så det blir stressigt när jag kommer dit igen.

är i ramsele nu, ska bli skönt att vara här ett tag innan jag ska åka. :) är ledig tills på fredag och sen blir det jobb på ica i två och en halv vecka! just nu ser jag, lina och curre på johan falk, så ska kolla klart på den nu. :)

maja magnusson

har varit på birsta idag för att börja inhandlingen till resan :) blev en resväska på 4 hjul och en bärbar dator. nu fattas bara en ny telefon så är alla stora grejer avklarade. ska o vaccinera mig på onsdag med twinrix, det var inte nödvändigt att ta för att åka dit men det kändes som att det var smart att göra det när jag ska vara borta så länge. men hon sa att de rekomenderades starkt om man skulle åka till turkiet ;o tur for oss turkeybrudar att vi inte har blivit smittade av hepatit :)

         
så här ser min nya röda resväska och min första egna dator ut :)

maja magnusson



så här ser håret ut just nu iallafall :) syns kanske inte så bra på bilden men den får duga!

maja magnusson

efter ungefär 9 timmar hos frissan ser jag helt okej ut i håret :) hon som fixa håret på mig stod både och skrattade och grinade över mitt hår ;o men det blev rätt ljust, men ska nog göra lite fler ljusa slingor precis innan jag ska åka.

fick mail av yiannis igår och han ville att vi skulle komma ner till cypern mellan den 28e mars och 2a april, i början var det tänkt runt den 20e april så jag har jobb till den 11e ;o men jag skrev ett mail till han att jag inte kunde komma förens efter den 11e och det var lugnt. har hittat ett helt okej flyg nu den fredag den 16e så ska höra om jag kan ta de! känns inte som att jag har tid att åka till ramsele i nästan 3 veckor när jag inte ens har börjat handla grejer till resan. men ska ut på birsta imorn så förhoppningsvis hinner jag med ganska mycket den här veckan. :) har även fått mailarna till tjejerna jag ska jobba med, känns kul att börja prata med dom och så tycker jag att allt känns mycket säkrare, nu vet jag att jag inte är själv! :)

maja magnusson

dålig uppdatering, jag vet. men har inte riktigt kommit in i bloggandet. det kanske inte var nått för mig ändå!?

jag har jobbat hela veckan och ska jobba i morgon med så det har inte hänt så mycket dom här dagarna! men var iallafall i ramsele i helgen, riktigt trevligt som vanligt. träffade alla som jag har längtat efter :) <3 men de kändes som att helgen var riktigt kort och att jag hade så mycket saker jag ville göra. men ska dit igen i slutet på mars och då blir jag där i några veckor så då borde jag hinna med mycket. förhoppningsvis är det snö kvar så jag kan åka skoter, har fortfarande inte åkt nått i år. ;s

i morgon kommer äntligen denise hem :D och i morgon ska jag klippa mig och göra slingor i håret, får hoppas att jag passar i lite ljusare hår. kanske lägger upp en bild efter, vi får se. ;b

RSS 2.0